Töihin meille

Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä

Oppilaitoksemme syntyi, kun kolme oppilaitosta, Helmi Liiketalousopisto, Ravintolakoulu Perho ja Haaga-Perho, yhdistyivät.

Perho Liiketalousopisto on 1.1.2017 toimintansa aloittanut yksityinen ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen ammatillinen oppilaitos, jolla on valtakunnallisen urheiluoppilaitoksen status.

Vaakakupit balanssissa!

Monipuolinen ja tasa-arvoinen työyhteisö on avainasemassa toimintamme kannalta. Käytössämme on tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma, jolla varmistamme tasa-arvoisuuden ja yhdenvertaisuuden edistämisen. Seuraamme tasa-arvoisuuden toteutumista säännöllisesti työhyvinvointimittauksilla ja -kyselyillä. Lisäksi seuraamme vuosittain sukupuoli-, ikä- ja koulutustilannetta.

Noudatamme toiminnassamme kolmea periaatetta: puhumme, puutumme, muutumme. Vakituisen ja osa-aikaisen henkilöstön lisäksi työllistämme kesäisin noin 15–30 nuorta kiinteistönhuoltoon liittyviin tehtäviin. Vuoden 2018 lopussa Perho Liiketalousopistossa oli 152 työntekijää.

Kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Koulutukset ja uuden oppiminen pitävät henkilöstön mielenkiintoa yllä sekä antavat uusia ideoita kunkin omaan arkeen.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan meihin työnantajana sekä jättämään työhakemuksen


Töihin meille – lisätiedot

Petri Vainio, henkilöstöpäällikkö
050 376 0652
petri.vainio (at) perho.fi